E58 viestejä meille kaikille

2005
20050905 From: Asko Korpela [mailto:asko.korpela@nbl.fi
Sent: Monday, September 05, 2005 10:44 PM
To: Kolamo Eero; Kurki Marja Fin; Rapeli Eila-Marjatta; Ahva Seppo; Vila Orko; Heinonen Leena; Koski Maija; Kuparinen Tarja; Leppänen Mirja; Palmujoki Timo; Partinen Jorma; Pitkämäki Veikko; Saario Seppo; Suonperä Vesa; Tolvanen Pekka; Underwood Sylvi; Vallittu Olavi; AJKo; Karasvaara Pauli
Subject: Hengissä
Onko meistä kukaan enää hengissä, kun ei aikoihin ole kenestäään mitään kuulunut.
Pari päivää sitten pidimme kuitenkin Kansallisteatterissa pienmuotoisen  kurssikokouksen: Pauli Karasvaara, Eero Multamäki ja minä satuimme törmäämään toisiimme. Marja Kurki on myös voimissaan ja ilmeisesti siis myös Kalle v Freymann, koska Marja kertoi kesällä olevansa menossa tämän tyttären häihin. Mutta entä te muut? Pistäkää joku viesti. Ohessa varmaan pahasti ajastaan jälkeen jäänyt osoitteistomme.
Minä elän netissä lukemattomina sivuina, ks linkki alla. Ja kuljen vielä omilla jaloillani.

Asko Korpela 
Asko.Korpela@nbl.fi 
http://hkkk.fi/~korpela
+358-50-529 9539
 

20050906 Tekstiviesti (Puhelinnumerot): 

Rakas E58!
Viihdyttäisimmekö itseämme viesteillä?
Lähetä sähköpostia. Laitan sivulle luettavaksi
Asko.Korpela@nbl.fi

Aho Atso,  Ahva Seppo, Airas Ossi, Arvola Ilkka, Brander Rolf, Castrén Simo, Heiniö Hilkka, Karasvaara (Gaurilow) Pauli, Korhonen Raimo Pekka, Koski (Arminen) Maija, Kuisma Reijo, Laitinen Marja-Liisa, Laru Juhani, Liemola Lasse, Martela Matti, Martikkala (Korhonen) Tuomikki, Multamäki Eero, Männistö Pertti, Nystén (Rauramo) Sinikka, Palmujoki Timo, Rantanen Olavi, Rosendahl (Uotinen) Raija, Ruotsalainen Lauri, Salonen Eero, Seppä Erik, Stjernvall (Sarvilinna) Heli, Särkilahti Pauli, Tarvainen Reijo, Taulamo Matti, Tikka Pekka, Virtanen Antti, Yli-Renko Martti
 

20050905 Underwood (Lukka) Sylvi

Hei Asko, 

Elossa ollaan taalla rapakon takana. Kaikki hyvin paitsi pienta flunssaa ja yskaa. 
Katrina hurrikaani teki kamalia tuhoja ja pelastustyot eivat tahtoneet lahtea liikkeelle. 
Olin New Orleansin nayttely hallissa toissa messuilla vuosia sitten ja kaupunki oli tosi mukava ja mielenkiintoinen.Istuin melkein Charles kadulla , soin ja kuuntelin jazzia. 
Olin kevaalla Suomessa, mutta taas tuli ajasta pula. En ehtinyt ottaa yhteytta Kauppakorkean kavereihin. Kevaalla 2006 tulen pikavisiitille perheasioiden takia Suomeen. Lahi aikoina on tarkoitus tulla Suomeen ainakin 6 kk. vuodessa. 
Oikein hyvaa syksya. 

best wishes 
sylvi 

20050905  Kolamo Eero

Morjens vaan,

Hengissä ollaan! Meitä oli noin 20 koolla golfin merkeissä pari viikkoa sitten Keimolassa. Siellä sovimme Orkon kanssa, että panemme alulle ensi kevään kurssitapaamisen järjestelyt jo syksyn aikana. Lupasin ottaa myös Sinuun ja Eila-Marjattaan yhteyttä. Meillähän on jo rutiinia järjestelyistä. Palaan asiaan, kun olemme lokakuun alkupuolella asettuneet taas takaisin Helsingin asuntoomme.
Meillä on ollut putkiremontti talossa huhtikuusta alkaen ja olemme olleet evakossa Kylmäkosken talossamme siitä lähtien. Nyt voimme jo asua täällä, kun taas vesi tulee ja menee, mutta siivoukset ovat pahasti kesken. Lähes joka kolo on täynnä pölyä ja tavarat ovat vielä hujan hajan, kun remontin jäljiltä on vielä koko joukko pieniä viimeistelytöitä tekemättäkin. Keittiön ja makuuhuoneen olemme toki siistineet asuttavaan kuntoon.
Siis elossa ollaan ja kevään tapaaminen pannaan alulle syksyn aikan. Toivon, että voit edelleen olla järejestelyissä mukana. Kiitokset osoitteiston ylläpidosta ja aiheellisesta huolestasi "elossa olemisesta."
terv. eero
 

20050906 Kurki Marja

Hei Asko,

laitoit siis tietysti viestin juuri tänään, jotta ihmiset hoksaisivat onnitella sinua nimipäiväsi johdosta. Niin sitä kalastellaan!

Osaatko muuten kertoa mitenkä saan laitettua luettelon elokuvistani aakkosjärjestykseen, kuten sinulla on meidän kurssilaiset. Tarvitaanko siihen joku erityinen ohjelma? Voinko jotenkin käyttää sinun tekemääsi meikäläisten luetteloa? Luettelon muuttuu kaiken aikaa kun siihen tulee lisää ja osa häviää.
Marja

 

20050906 Saario Seppo

Hei Asko,

Kyllä tässä vielä jotenkin roikutaan. Olin eilen Porissa pitämässä esitystä "Onko nyt oikea aika omistaa pörssiosakkeita?" Paikalla oli 300 henkilöä. Puhun samasta aiheesta kahdesti Fuengirolassa Espanjassa lokakuun viimeisellä viikolla suomalaisille paikallisilla sijoitusmessuilla. Heinäkuussa oli Edmontonissa suunnistuksen ikämiesten MM-kisojen loppukilpailussa sijalla 16. Tiesitkö muuten, että kurssimme golfmestaruuksia on ratkottu vuosien ajan. Nyt en päässyt esteen vuoksi, mutta Erik Seppä kertoi, että 18 pelaajaa osallistui, joten kyllä sitä vielä ...

terveisin
Seppo Saario 

 

20050906 Partinen Jorma 

Terve Asko,

kiitos viestistä, hengissä ollaan täällä Pariisissa, talvella Alpeilla ja kesällä Suomessä Västanfjärdissä.

Terveisin
Jopa

20050906 Rapeli Eila-Marjatta

Hei Asko! 

Kiitos yhteydenotosta, olenkin joskus ajatellut ensi vuotta, jolloin olisi taas aika pistää pystyyn jonkinlainen kurssitapaaminen, kun on kulunut  viisi vuotta edellisestä tapaamisestamme. Olen hengissä ja asun Vuosaaressa, missä eläkeläisen on varsin mukava olla. Osoitetiedot ovat muuttumattomat, kun olen asunut täällä lähes kuusi vuotta. Yhteyksiä opiskelutovereihin on vain sporadisesti, Tarja Kuparinen ja Sinikka Nysten tavataan joskus harvoin tai puhutaan puhelimessa. 

Terveisin
Eila-Marjatta Rapeli

Osa ajastani kuluu opastamiseen Elisan puhelinmuseossa Runeberginkatu 43:ssa. Se on lähes ainoa alan museo Pohjoismaissa ja on avoinna ryhmille sopimuksen mukaan, ryhmäkoko max. 25. Kokoelmissa on monenlaisia puhelinalan harvinaisuuksia ja paljon myös tuttuja esineitä. Varauksia voi tehdä osoitteesta anna.savikko@elisa.fi tai minun kauttani. 

Eila-Marjatta Rapeli, puh. 050-525 1548, email eila-marjatta.rapeli@elisa.fi.
 

20050906 Pitkämäki Veikko 

Mukava kuulla, että joku muukin on vielä hengissä. 
Tänä kesänä olen joutunut vetämään mustan puvun päälle neljä kertaa. Itse teen vielä töitä ehkä 50-prosenttisesti. Onneksi eläkevakuutusyhtiö maksaa mulle palkan, ettei mun tartte enää itse sitä maksaa. Aika paljon aikaa menee mökeillä, Anttolassa Saimaan rannalla ja Inarijärvellä. Maapalloakin on tullut kierrettyä ihan kohtalaisesti. Terveys on varaosien varassa, kaksi lonkkaproteesia ja yksi aorttaproteesi (19 millin muoviletku, jolla on elinikäinen takuu). Asuinpaikka stadi, osoite puhelinluettelossa, kännykkä 040 - 500 8663, email näkyy olevan tiedossa. Kantapubi Angleterre. Männistön Pepen kanssa olen pelaillut biljardia.
Orkon ja Partisen Jopan olen silloin tällöin tavannut. Olis kiva jos joku järjestäisi jonkun isomman tapaamisen, ensi vuonnahan olisi kurssin 45-vuotissynttärit.

tsemppiä,
Veikko Pitkämäki

 

20050906 Kuparinen Tarja 

Hei Asko,

Hengissä ollaan. Aika paljon vain olen ollut viime vuoden aikana poissa Suomesta. Sinikka Nysteniä olen tapaillut silloin tällöin ja Eila-Marjatan kanssa ollaan soiteltu.

Syysterveisin,
Tarja Kuparinen
 

20050912 Seppä Erik 

Hei Asko

Ohessa Yhteystiedot meidän KY-61 golfareista. Olemme pelailleet 12 vuotta kerran vuodessa aina jonkun jäsenemme golfglubin kentällä. Eero pyysi lähettämään sinulle nämä tiedot, koska sinulla on meidän kursista monenlaista tietoa tallennettu. Nämä ovat tämän hetken tietoja, jotka aina silloin tällöin muuttuvat. Osa jäsenistä ei ole viime vuosina enää osllistunut, mutta pidetään tiedot vielä mukana.

Sitten vähän itsestäni. Eläkkeellä olen ollut 9 vuotta ja parin viikon päästä tulee 71 vuotta täyteen. Täällä kuuluisan Bodominjärven tuntumassa (200 m rantaan) olemme asuneet jo 34 vuotta. Meillä on 2 "lasta" ja 3 lastenlasta. Itse olen voinut hyvin ja säilynyt terveenä tähän saakka - vaimolla on ollut ongelmia olkapään, polven ja nilkan kanssa. Kesät menee mukavasti golfin, kalastuksen, marjojen ja sienten keräilyn parissa, nurmikon leikkauksessa ja vanhan omakodin korjailussa ja  talvet lumenluomisessa, hiihtäen ja sauvakävelyssä ja muussa pikkutouhussa.

Entä mitä sinulle kuuluu?
Terveisin Erik

 

20050914 Hämäläinen Sirkka

Hei Asko!

Hienoa, että jaksat ylläpitää yhteyttä kurssilaistemme kesken.  Kurssitapaamisen aikaansaaminen olisi tosi upeata!

Palasin viiden vuoden Frankfurtin pestin jälkeen Suomeen kesällä 2003 ja olen virallisesti eläkkeellä.  Kuten kaikilla tuntemillani eläkeläisillä minullakin on melkoinen kiire koko ajan ( - erityisen paha on se että oppi tehokkaisiin sihteereihin!).  Harrastelen vähän erilaisia asioita, kuten kolmen pörssiyhtiön samoin kuin erilaisten instituuttien ja yhdistysten hallituksia, vähän esitelmiä (historialliset asiat ja muinaisjäännökset näyttävät vielä ihmisiä kiinnostavan!), Pihlajaveden kesämökin jatkuvaa uudelleen rakentamista ja laajentamista, purjehtimista, lastenlapsia, talvimatkailua ( -  olen marraskuun alussa lähdössä kolmeksi viikoksi Zimwabween) jne.  Kunto on erinomainen (lonkkaproteeseilla ym. autettuna), ruoka maistuu tarpeettoman hyvin ja kulttuuri tarjoaa erinomaisia elämyksiä.  Ainoa asia, joka surettaa, on seuraavien sukupolvien paineet ja eläkeongelmat:  Meidän vuosikerrallamme menee hyvin, mutta mitenkähän seuraavilla…?

Olen nähnyt silloin tällöin joitakin vuosikurssimme edustajia erilaisissa paikoissa, mutta yhteystietoja minulla ei ole kenestäkään.  Pitäisikö panna lehteen/lehtiin ilmoitus?

Terveisin 
Sirkka

 

Asko Korpela 20100212 (20050907) o Ajk kotisivu o E58-Kotisivu  o WebMaster
20060810-70 o