2009 Kurssitapaaminen E58 Free counter and web stats

20090617 Tälle sivulle laitetaan tietoa seuraavasta kurssitapaamisesta sitä mukaa kuin sitä syntyy. Tässä vaiheessa todetaan, että on kiinnostusta tiheämpään kuin viiden vuoden välein tapahtuvaan tapaamiseen. Sen vuoksi olen ottanut yhteyttä kaikkiin niihin, joiden sähköpostiosoite on tiedossani, erityisesti Eero Kolamoon, joka on kellokkaamme näissä asioissa.

Viesti onkin saavuttanut asialle myönteistä suhtautumista, joten toimenpiteisiin ryhdytään tässä Eeron kanssa käydyn viestinvaihdon mukaan. Muu viestinvaihto on luettavissa Sähköpostipalautetta linkin kautta.

Eero Kolamo 20090618:

Sitten vielä muutama sana varsinaisesta asiasta. Meillähän oli keskustelua viime tapaamisessa siitä, että tihennämme tapamistahtia. Ei minusta olisi ollenkaan huono idea, vaikka aloittaisimme jonkinlaisen vuosittaisen vapaamuotoisen tapaamisrutiinin; esim lounas tiettynä aikana tietyssä paikassa. Meillehän tulee 2011 50 vuotta siitä, kun kurssimuotoinen yhdessäolomme loppui. Sehän on tietenkin yksi virstanpylväs, mutta laitetaan toki pystyyn jo ensi syksynä jokin tapaaminen. Järjestetään vielä esim. elokuulla perinteisen toimikunnan kokous (Eila-Marjatta, Orko, Sinä ja minä). Kun itse olen vielä jonkin aikaa vähän toistoiminen, toivoisin, että sinä voisit ottaa aktiivisen roolin kokoonkutsujana ja ideoijana. Yritän olla kyllä mukana voinnin ja kunnon sallimissa rajoissa. Aion panna vielä "jalan vipattamaan," jos se vain on itsestäni kiinni!

Pannaan siis alulle tapaamisen suunnittelu syyskaudelle.

... ja minä tähän viisaasti vastasin:

Se mitä kirjoitit varsinaisesta asiasta, kuulostaa tosi hyvältä ja sopivalta. Sopinee, että laitan sähköpostilla tavoitettaville ja perustamalleni sivulle tuon viestisi loppuosan omine ehdotustasi kannattavine kommentteineni.

... ja Eero vielä vahvisti:
Ei minulla täsä vaiheessa ole ihmeemmin muuta kommentoitavaa, kuin että pannaan tapaamisen suunnittelu alulle, kun sellaiselle on selvästikin kannatusta.

...

  Viestitä sähköpostitse tai suoraan tästä!

  Kirjoita tähän otsikko

  Kirjoita palaute tähän

  Kirjoita tähän nimesi

  ..ja tähän sähköpostiosoitteesi

  Sähköpostin saa Asko Korpela 


Asko Korpela 20090618 (20080504) o Ajk kotisivu o E58-Kotisivu o WebMaster