20100909-0758

Marja Kurki

Loiste-kurssitapaaminen
Jos meillä on 50-vuotisjuhla niin eikö sitä voitaisi viettää hiukan juhlallisemmin illalla vaikka tanssin ja jonkun pienen ohjelman kera. Mustikkamaan uusia ravintola Alia voisi olla hyvä paikka. Vilkaise netistä. Tai jos nyt halutaan päivällä, niin siellä se voisi silti olla.

Marja

20100908-1537

Asko Korpela

Loiste-kurssitapaaminen

Satavuotiaskin voi synnyttää!

Uuden Aallon kauppakorkeakoulun 100-vuotisjuhla
Royal Crowne Plaza 20101023la1900
Tilaisuuteen on erikseen ilmoittauduttava, ei minulle. Lisätietoja: http://alumni100.fi/ (ilmoittautuminen, ilmoittautuneet)

Meillä samana päivänä omat etkot:
Loiste (Sokos 10 krs) 20101023la1600-1830
Tärkeä asia keskusteltavaksi: Mikä olisi sopivin ajankohta vuosittaiselle tapaamiselle?
Kun kuittaat tämän viestin, kerro kuukausi, jolloin sinulle parhaiten sopisi (ja aika, jolloin ei sovi).
Laadin vastauksista yhteenvedon keskustelun ja päätöksen pohjaksi
(ilmoittautumistilanne 20100908: 27 KYLLÄ - 7 EI, yht 34)
Kerro muillekin ja houkuttele mukaan!

Eero on sopinut paikan valmiiksi hyvillä ehdoilla eli ilman ehtoja. Tämä sen vuoksi, että olemme illalliselle menossa.
Lisää tietoa nettiosoitteissa:
Meidän Etko-sivumme
HKKK 100 ilmoittautuminen

AJK
Jakelu: sähköpostitse n 50 E58-kurssilaista

20100104

Onnellista Uutta Vuotta! o Happy New Year! o B.U.E.K.!

20100107

Seppo Ahva

Terve, Asko!
ja suurkiitokset postistasi. Olen mykkyräisenä ihaillut tarmoasi erilaisissa projekteissasi ja aktiviteeteissasi. Varmaan valtakunnan tasoon verrattuna olet mitalisijoilla!!

Niinhän monesti todetaan, että terveys tulee tärkeäksi vasta kun se alkaa horjua. Sinulla ei ole mitään pelättävää, kun aina tulee todellisuus verrata siihen, miten se korreloi ikävuosiin. Kovia poikiahan me olemme.

Kiitos myös komeista kuvista koskien E58 tapaamista. Hiukan vieläkin keljuttaa, kun en itse päässyt tällöin mukaan. Kuvista "toimitukaen valinta" olen samaa mieltä ja valinta täysi kymppi!

Harvinaisen antoisaa ja menestysrikasta UUTTA VUOTTA AD 2010 myös Sinulle!! Viimeistään seuraavassa E58-möötissa tavataan, sillä toimintahan jatkuu aina ad 100 vuotiaaksi!

Terveisin
Seppo Ahva

20100107 Kiitos mieluisasta vastausviestistä.
Niin kauan ähelletään, kun jalka vipattaa. Ikä rajoituksia asettaa, mutta mitä niistä. Joskus aikoja, vuoskymmeniä sitten minulle iskostui mieleen, että sinä olit Paragonin mies. Lienetkö ollut työurasi loppuun saakka? Ja pystyikö Paragon seuraamaan alan huimaa kehitysta. Tämä jostakin syystä tulee aina mieleeni, kun näen nimesi. Ja koska se on aakkosten alussa, sen aina ensimmäiseksi näen, kun meidän nimilistaa käsittelen.

Asko

20100212 Seppo Ahva, se Paragonin mies

Terve, Asko!
ja kiitos vastauksestasi.

Omalta osaltani vastaus on jäänyt pienen matkustelun jalkoihin ja ensi viikon jälkeen lähden etsimään lunta viikon ajaksi Punkaharjulle ja tarkoituksena vetää diagonaalia hikilankuilla harjun skutsissa!!

Kun keikun aakkosten alussa tunnen kuitenkin velvollisuudekseni vahvistaa käsityksesi, että voidaan sanoa minua Paragonin mieheksi. Olinhan ao konserniryppään palveluksessa melkein neljännesvuosisadan! Tosin varoitettiin, että jos näinkin kauan toimii, tulee seuraus: muuttuu pikkuhiljaa kuitin näköiseksi.! Pitää paikkansa!

Paragonissa (siinä alkuperäisessä KKK:n professori Väinö Bonsdorfin omistamassa firmassa, jonka poika ekon Veikko B toimi koko ajan hallituksen puh.johtajana) oli johtava asema graafisen teollisuuden lohkolla liikelomakkeiden, tarrojen yms painajana. Sitten tuli lisäksi tietokoneet. Burroghsin yksinedustus ja mm Systekin oston jälkeen myös muita tk. merkkejä. Tk-puolelle värvättiin maan parhaita asiantuntijoita sekä systeemien että markkinoinnin puolelle.

Tätä kesti aikansa kun sitten Burroughs fusioitui toisen amer jättiläisen(Sperry?) kanssa ja tuli Unisys joka jatkoi sitten omia polkujaan!. Kun itse ostimme muita yrityksiä, niin eräänä päivänä Paragonia pienempi yritys osti meidät eli Bonsdorfin suku rahasti ja luopui busineksesta.Ostajana silloinen Tampereen Kirjapaino ( sittemmin = Aamulehti Yhtymä ja sittemmin= Alma Media).

Siihen päätyi sitten Paragonin itsenäinen taival.(Tosin nimi elää vieläkin: pari viikkoa sitten rautakaupassa minulta kysyttiin:" kirjoitetaanko herralle paragon?" Annoin luvan kuitin laatimiselle !) Konsernissa oli toistakymmentä itsenäistä osakeyhtiötä (ja yrityskultturia) ja näitä sitten rationalisoitiin, fusioitiin jne. Tässä rumbassa itsekin muutin muutamaksi vuodeksi Tampereelle tehtävänä konsernin keskitetty rahoitustoimi. Ja sitten kaiken kukkuraksi tuli 90-luvun lama.Pankkejakin kaatui siinä mellakassa rytisten.

Pääsin onneksi itse irtaantumaan eläkeneuvokseksi ennen "virallista TEL-ikää". Ei työuralla ollut oikeastaan koskaan kahta samanlaista vuotta ja monasti sukatkin pyörivät turbulensissa kun yritti päivittää ja ylläpitää omaa "liiketoimintaosaamistaan"!

Sorry, että en voinut lyhyemmin vasta viisaisiin kysymyksiisi.

Mutta niin kauan ähelletään kun jalka vipattaa. Jalkoja yritän vipauttaa säännölliseti mm basketin parissa vielä joka viikko aktiivisesti. Olen viime vuosina osallistunut myös senioreiden SM-sarjoihin (Tampereen Pyrintö; TMP,Torpan Pojat) ja tie vienyt joskus "isänmaata edustamaan" EM- tai MM skaboihin kuten Helsinkiin, Floridan Orlandoon,Italian Pesaroon,Tsekin Prahaan. Tänä vuonna, jos henki pihisee ja luut kasassa, on tarkoitus osallistua EM:ään Kroatian Zagrebissa.

Saanen toivottaa Sinulle edelleenkin mitä parhainta vuoden jatkoa !

Terveisin
Seppo

20100212 Kiitos aivan mahdottoman hauskasta ja mielenkiintoisesta CVstä.

Tällainen saisi minun mielestäni olla meistä kaikista kaikkien nähtävänä. Tällaista sitä mielellään kertoo kurssikavereille ja tällaisesta toisten kurssikavereiden kertomuksesta on kiinnostunut. Niin että kai ilman muuta saan laittaa sinne asianomaiselle sivulle. Vaikka eipä sinne kai juuri kukaan tule hakeutuneeksi, mutta onpahan siellä tallessa ja sitten kurssitapahtumien yhteydessä voidaan ohjata ihmisiä käväisemään siellä.

Asko

Asko Korpela 20100212 (20050907) o Ajk kotisivu o E58-Kotisivu  o WebMaster