2010 Kurssitapaaminen E58 Free counter and web stats

20101023

Kurssitapaaminen Loiste 20101023la1600

20101023-1615 E58 Ravintola Loiste Paikalla 34 kurssitoveria.
Hienossa säässä avautuvaa maisemaa ihastelimme.
Ainoa asia: kurssikokousten jatkosta päättäminen.

Gallupin perusteella oli käynyt ilmeiseksi, että syyskuun toinen tiistai klo 13 ravintola Loiste on sopiva aika ja paikka.
Eero on sopinut asiasta ravintolan kanssa. Kukaan ei vastustanut.
Mutta sitten Orko nosti esiin 50-vuotisjuhla-ajatuksen: vähän juhlavammin kuin noutopöytä ja mieluummin illalla. Kauppakorkeakoulun Rafla oli keskustelussa esillä, mutta Loisteeseen päädyttiin. Halukkaille käynti ennen illallista koululla, missä tutustuminen kauppakorkeakoulun tilanteeseen.

Äänestettiin. Tasapeli: mob 1 - minä 1, eli kaikki muut olivat iltatilaisuuden kannalla paitsi minä esittelijänä. Loppujen lopuksi minäkin tietysti muiden mukana.
Kun sopersin perään, että mitenkä nämä järjestelyt, tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä, yksi sana: 'Eero'. Eeroon luotetaan kuin vuoreen. Minä puolestani muistin todeta, että vaikka on sovittu aika ja paikka, lähetän, jos jalka vipattaa, muistutuksen sopivasti pari viikkoa ennen. Totesin, että olen sillä tavoin jo asian varmistanut, että olen lähettänyt kaikille kaikki tiedot, niin että kuka hyvänsä voi jatkaa.

Evästettiin kuitenkin: olisi ehkä syytä sopia jonkinlaisesta perimysjärjestyksestä. Varmaan sopii, että rakastettu johtajamme Eero noudattaa yksimielisten yhteisöjen kaunista tapaa ja valitsee itselleen pari perintöprinssiä. Sama on syytä tehdä tähän tiedotusasiaan. Keskustelemme Eeron kanssa ja ilmoitamme.
(Vai sopisiko tällainen: nuorin meistä olkoon takapäivystäjä kumpaankin virkaan: johdattelijaksi ja tiedottelijaksi (voisi kai yhdistää)? Meneekö se nyt sitten: Marja, Sirkka, Ilkka... )

Loiste ei meistä tällä kertaa paljon kostunut, drinkin kuitenkin. Minä jännitin niin kovasti tätä kokouksen junailua, etten arvannut edes drinkkiä ottaa. Muutenhan se meni ihan hyvin, paitsi että koko ajan höpötin toukokuun toisesta tiistaista. Uskon ettei kuitenkaan jäänyt epäselväksi.

Siis:

20110913ti18 Loiste pöytiin tarjoiltava illallinen.

Sen jälkeen :
vuosittain syyskuun toinen tiistai klo 13 Loiste standardilounas.
Sähköpostimuistutus pari viikkoa ennen.

Tässä vielä linkki kokouksemme kuvasatoon ja toinen tosi hilpeiden Aalto-100 juhlien kuvasatoon. Euro sille, joka löytää kuvista happaman naaman.

...
20101009

Agenda Loiste 20101023la1600

- vuotuiseksi kokoontumispäiväksi syyskuun 2. tiistai klo 13 Loiste
- ensi syksyn kokouksessa 50-vuotisjuhlallisuudet (?)
- mennään Crowne Plazan Kylteri-kellariin (Pub Fidel) etkojen jatkoille Salonojan tilaisuuteen (~1730).
Reitti Pub Fideliin

Muistutus: Crowne Plaza 1900
http://alumni100.fi/ (ilmoittautuminen, ilmoittautuneet)

...
20100629

Satavuotiaskin voi synnyttää!

Olemme seuranneet ihmeellistä näytelmää, kun satavuotias aikoinaan tuhkasta noussut Fenix on synnyttänyt tuhkapilvien leijuessa uuden Aallon. Ja meillä on nyt mahdollisuus sitä juhlia. Kuten hyvin varmaan muistamme(!), sovimme viime syksynä, että tapaamme kauppakorkeakoulun 100-vuotisjuhlassa. Se juhla:

Royal Crowne Plaza 20101023la1900.
Lisätietoja:
http://alumni100.fi/ (ilmoittautuminen, ilmoittautuneet)

Järjestämme omat etkot:

Loiste (Sokos 10 krs) 20101023la1600-1830.
(ilmoittautumistilanne 20100930: 31 KYLLÄ - 7 EI, yht 38)

Odotan Jaakko Salonojalta vastausta kysymykseen: voisimmeko joukolla 1730 lähteä
50-lukulaisten etko-tilaisuuteen Crowne Plazan Kylteri-kellariin (ent Hesperian yökerho, Mannerheimintie 50. Huom! Salonojan kutsussa on minulla virheellinen sp-osoite.
Oikea sp-osoite on: askokorpela@gmail.com).

Mikä aika sopivin vuositapaamiselle? Päätämme Loisteessa.
Kyselyn yhteenveto 20100914 mennessä (29 mielenilmausta):
Sopii+ Ei -

Jo hoidetut asiat

Eero on sopinut paikan valmiiksi hyvillä ehdoilla eli ilman ehtoja. Tämä sen vuoksi, että olemme illalliselle menossa. Tässä Eeron antamat tiedot:

Olen varannut Ravintola Loisteen Kaarre kabinetin 23.10.2010 klo 16. - 18:30. Kun osallistujat maksavat illalliskortin (80 euroa) Crown Plazan juhlaan, ei kenelläkään liene halua ruokailla ennen juhlatilaisuutta. Olenkin tänään sopinut vuoropäällikkö Anne Seppälän kanssa, että saamme Kaarre-kabinetin tilan käyttöömme ilman ruokailu- tai muita pakkoja veloituksetta. Kabinetin ulkopuolella, lähellä ovea on drinkkibaari, joka pidetään auki. Siitä voivat halukkaat ostaa haluamiaan drinkkejä, ym. juomia. Voisimme kai ilmaista, että kokoonnumme coctail-tilaisuuden merkeissä rupattelemaan ja sopimaan tulevista tapaamisista.

Siellä meidän on hyvä valmistautua illan koituksiin. Vaikka ilman ehtoja, olemme kuitenkin ajatelleet, että on ehkä hyvä pieni etukäteisilmoittautuminen. Niin että:
Lähetä viesti aikeistasi viikon sisällä eli heinäkuun alussa.

Asko (askokorpela@gmail.com ja 050 5299539)
(Olen lähdössä viikon matkalle, jolta palaan 20100720)
Eero (eero.kolamo@kolumbus.fi ja [050 1755 ?])

.
...
Vanhemmat asiat
20090617 Tässä vaiheessa todetaan, että on kiinnostusta tiheämpään kuin viiden vuoden välein tapahtuvaan tapaamiseen. Sen vuoksi olen ottanut yhteyttä kaikkiin niihin, joiden sähköpostiosoite on tiedossani, erityisesti Eero Kolamoon, joka on kellokkaamme näissä asioissa.

Viesti onkin saavuttanut asialle myönteistä suhtautumista, joten toimenpiteisiin ryhdytään tässä Eeron kanssa käydyn viestinvaihdon mukaan. Muu viestinvaihto on luettavissa Sähköpostipalautetta linkin kautta.

Eero Kolamo 20090618:

Sitten vielä muutama sana varsinaisesta asiasta. Meillähän oli keskustelua viime tapaamisessa siitä, että tihennämme tapamistahtia. Ei minusta olisi ollenkaan huono idea, vaikka aloittaisimme jonkinlaisen vuosittaisen vapaamuotoisen tapaamisrutiinin; esim lounas tiettynä aikana tietyssä paikassa. Meillehän tulee 2011 50 vuotta siitä, kun kurssimuotoinen yhdessäolomme loppui. Sehän on tietenkin yksi virstanpylväs, mutta laitetaan toki pystyyn jo ensi syksynä jokin tapaaminen. Järjestetään vielä esim. elokuulla perinteisen toimikunnan kokous (Eila-Marjatta, Orko, Sinä ja minä). Kun itse olen vielä jonkin aikaa vähän toistoiminen, toivoisin, että sinä voisit ottaa aktiivisen roolin kokoonkutsujana ja ideoijana. Yritän olla kyllä mukana voinnin ja kunnon sallimissa rajoissa. Aion panna vielä "jalan vipattamaan," jos se vain on itsestäni kiinni!

Pannaan siis alulle tapaamisen suunnittelu syyskaudelle.

... ja minä tähän viisaasti vastasin:

Se mitä kirjoitit varsinaisesta asiasta, kuulostaa tosi hyvältä ja sopivalta. Sopinee, että laitan sähköpostilla tavoitettaville ja perustamalleni sivulle tuon viestisi loppuosan omine ehdotustasi kannattavine kommentteineni.

... ja Eero vielä vahvisti:
Ei minulla täsä vaiheessa ole ihmeemmin muuta kommentoitavaa, kuin että pannaan tapaamisen suunnittelu alulle, kun sellaiselle on selvästikin kannatusta.

...

  Viestitä sähköpostitse tai suoraan tästä!

  Kirjoita tähän otsikko

  Kirjoita palaute tähän

  Kirjoita tähän nimesi

  ..ja tähän sähköpostiosoitteesi

  Sähköpostin saa Asko Korpela 


Asko Korpela 20100629 (20080504) o Ajk kotisivu o E58-Kotisivu o WebMaster