Ajk kotisivu Asko Korpela Free counter and web stats

Ex67 Ljubljana
20120426to-29su

Ja vielä kerran….

LJUBLJANA kutsuu?

MITÄ? Näpäytä tätä!
Mahdollisuus 45 vuoden jälkeen solmia uusi ”suhde” Ljubljanaan ja Sloveniaan.

MILLOIN?
Lennot
to 26.04.2012 Helsinki-Ljubljana klo 9.40-11.20
su 29.04.2012 Ljubljana-Helsinki klo 19.30-23.05

HINTA?
1 hengen huone 740,00 / hlö
2 hengen huone 640,00 / hlö

Hinnat edellyttävät vähintään 15 hengen ryhmää.
Hintaan sisältyy:

 • edestakaiset lennot Finnairin koneella
 • 3 yötä CITY HOTELLISSA ***, erinomaisella paikalla Ljubljanan keskustassa. Huoneissa suihku/WC, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero, ilmastointi. Hotellissa aulabaari ja ravintola.
 • 3 aamiaista
 • kuljetus lentokentältä hotelliin ja takaisin
 • kaupunkikiertoajelu liittyen kuljetukseen kentältä suomenkielisen oppaan johdolla

Sähköpostitse Annelilta lista Excursioon osallistuneista eli tällä hetkellä meitä on 34 henkeä, seitsemän matkaseurastamme on siirtynyt ”muille matkoille”. Mikäli Sinulla on puuttuvien osoitetietojen osalta täydennystä niin hoidathan tiedot Annelille. Erityisesti kaipaamme lisää sähköpostiosoitteita.
Toivoisimme Sinun vahvistavan mukanaolosi sähköpostilla tai tekstiviestillä 20.11.2011 mennessä Annelille.

20120328 Uusin tieto

Ohjelmaraamimme on seuraavanlainen:

TORSTAI Saapuminen Ljubljanaan, kaupunki-kiertoajelu suoraan lentokentältä suomalaisen matkaoppaan opastuksella, majoittuminen hotelliin, iltapäivä vapaata. Illaksi olemme ajatelleet yhteistä ruokailua. Aika ja paikka selviää myöhemmin.

PERJANTAI Lähtö Vipavan viinialueille, ajamme n. 1 tunnin, tutustumme alueen viinituotantoon, viinitilallinen Samo ottaa meidät vastaan tilallaan ja perehdyttää meidät Slovenian viinikulttuuriin. Alueella tuotetaan Sloveniassa erittäin arvostettuja viinejä. Samon opastuksella maistelemme viinejä. Matkan kesto n. 5 tuntia. Syömme lounaan jossain alueen ruokapaikoista. Matkan hinta 66 euroa, sisältää matkat, suomalaisen oppaan, viinimaistatuksen. Lounaan hinta on 22 euroa.

AJK: Bravo! Matkalla Vipavaan on myös Postojnan tippukiviluola. Varmaan tuossa Anjan kuvan takana piileskelevä nälkiintyneen näköinen ryhmä muistaa! Siellä käytiin, matkalla VENETSIAAN. (Mahtaisiko nyt löytyä Venetsiaan lähtijöitä!? - Ei taida.)

LAUANTAI Vapaata tutustumista Ljubljanaan. Kaupungin keskustassa on aina lauantaisin suuri kirpputori, johon Harri suosittelee tutustumaan. Illaksi olemme suunnitelleet yhteisin ruokailun. Paikka ja aika selviää matkalla.

SUNNUNTAI Vapaata.

Retkestä viinialueelle haluaisimme tietää etukäteen, koska retken järjestelyt täytyy hoitaa etukäteen. Eli voisitteko pikaisesti vastata minulle osallistumisestanne niin annan Matka-Vekalle tiedot eteenpäin. Maksamisesta saatte tarkemmat ohjeet eli senkin hoidamme ennen lähtöä matkatoimistolle.

Tässä reitti Vipavaan, n 80 km

Näytä suurempi kartta

TYÖRYHMÄ
Anneli Davidsson, 0400 442 357, davidssonanneli@gmail.com
Pekka Seppä, 044 025 5256, pekka.seppa@surffi.fi
Harri Tilli, 050 68 530, ho.tilli@luukku.com

1967 retken kuvat

20100314-17 Budapestin kuvat

Pekan kuvat
Sunnuntain kuvat
Maanantain kuvat
Tiistain kuvat
Keskiviikon kuvat

20100314-17 Ex67 45 vuoden takaisilla paikoilla

Bled

Näytä suurempi kartta
Unterloibl

Näytä suurempi kartta

Neljäkymmentäviisi vuotta!

Kuka olisi silloin uskonut ja tullut edes ajatelleeksi,
että näin pikän ajan jälkeen jäljille palataan!

Onko meillä kenellä kertomusta, tekstiä tai lisää kuvia 45 vuoden takaisesta kurssiretkestä, kokonaisesta kuukaudesta Itävallassa, Unkarissa, Jugoslaviassa ja Kreikassa? Jos on, se sopisi tähän alkumuisteluksi. Valokuvakokoelma on, on varmaan muillakin mukana olleilla omiaan. Mielellään tähän laittaisin. Silloin meitä oli 40, nyt 20. Välilläkin on alkuperäistä matkaa useaan kertaan muisteltu, kerran ulkomaillakin, mutta vain Tallinnassa. Minulla ei näitä muisteluita koskevaa tekstiä ole. Jos jollakin on ja katsoo sopivaksi, mielelläni liitän linkillä tähän kertomukseen samoin kuin kuvatkin sopivalla tavalla.

Miten minun kävi?

Lyhyt CV olisi paikallaan tervetuliaisillallisilla tai milloin vain, esim nyt. Siis: miten olisi? Alla on Palauteruutu. Huitaise siihen pari riviä! Tai lähetä sähköpostitse.


  Lähetä palautetta!

  Kirjoita tähän palautteelle otsikko

  Kirjoita palaute tai MiniCV tähän

  Kirjoita tähän nimesi

  ..ja tähän sähköpostiosoitteesi

  Tämän palautteen saa Asko Korpela 


Asko Korpela 20120328 (20111116) o  AJK Kotisivu o  matkat00su o WebMaster