Täytetyt munanpuolikkaat 

Ainekset:

  • 4 kovaksi keitettyä
  • kananmunaa 
  • ½  tölkkiä tonnikalaa
  • 2 rkl punaista pestoa
  • persiljaa tai tuoretta basilikaa
  • vihreää salaattia
  • kurkkua
  • tomaattia 

Tee näin:

  1. Halkaise kuoritut munat.  Valuta tonnikalasta öljy.  Paloittele kala haarukalla pienessä kulhossa tai syvällä lautasella ja sekoita joukkoon pestoa, niin että saat tasaisen tahnan.  Seos ei juuri kaipaa lisää mausteita.
  2. Laita alkupalalautasille salaatinlehtiä kokonaisina tai revittyinä ja asettele sinne tänne kurkkuviipaleita tai -suikaletta ja tomaatinlohkoja.  Voit pirskotella päälle hiukan salaatinkastiketta.
  3. Asettele salaatin päälle kaksi munanpuolikasta ja lusikoi niille tonnikalatahna.  Koristele persiljalla tai basilikalla ja tuo tarjolle.
Lähde: HeSa ruokatorstai 20000511

Asko Korpela 20000511 (20000511) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu o Herkkusivulle