Tuulihattusydän 

Ainekset:

  • 1 pkt tuulihattuaineksia

Täyte:

  • 1 rasia (17o g) vaniljalla maustettua tuorejuustoa 
  • 1 dl kuohukermaa 
  • pari rkl sokeria 
  • 2-3 dl pakastevadelmia 

  •  

Tee näin:

  1. Valmista tuulihattutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Lusikoi tai pursota taikina leivinpaperilla peitetylle pellille renkaaksi tai sydämen muotoon.  Tasoittele taikinakehä tasapaksuksi, jotta se kypsyy tasaisesti.  Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan ja anna olla vielä hetki uunissa virta katkaistuna, jotta leivonnainen ei varmasti jää kosteaksi. jäähdytä ritilällä.
  3. Halkaise leivonnainen kahteen osaan, kanneksi ja pohjaksi.  Vatkaa kerma vaahdoksi.  Sekoita notkistettuun tuorejuustoon marjat ja kermavaahto ja mausta maun mukaan sokerina.
  4. Lusikoi täyte kakun pohjaosalle ja nosta kansi päälle.  Tuo heti tarjolle. 
Lähde:

Asko Korpela 20000511 (20000511) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu o Herkkusivulle