Kanaa ja kasviksia vokissa 

Ainekset:

  • reilu loraus öljyä
  • 4 valkosipulin kynttä
  • n. 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 1 punasipuli
  • 2 dl kasvisiientä
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika
  • 200 g parsakaalin kukintoja
  • 1 pieni tlk ananaspaloja liemineen
  • tilkka soijaa
  • tilkka balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa 

Tee näin:

  1. Kuumenna  öljy vokissa, purista valkosipulin kynnet joukkoon.  Kuullota hetki.  
  2. Lisää broilerisuikaleet parissa erässä, ruskista kevyesti.  
  3. Kuori punasipuli, leikkaa lohkoiksi ja lisää pannuun, paista muutaman minuutin ajan.  
  4. Lisää kasvisliemi, anna kiehua muutama minuutti.  
  5. Suikaloi paprikat ja lisää ne parsakaalin kukintojen ja ananaksen kanssa pannuun.  
  6. Mausta soijalla, viinietikalla ja hunajalla.  
  7. Kypsennä vielä n. 10 min.  Tarkista maku.  
  8. Tarjoa riisin kanssa. 
Lähde: Sparmarket

Asko Korpela 20000526 (20000526) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu o Herkkusivulle