Pikkupentujen luokkaretkiristeily 2004 

… sellaisestahan oli puhe, kun viimeksi tavattiin.

Olen vähän ottanut selvää vaihtoehdoista. Tuntuu, että Silja Line lähinnä voi tarjota jotakin sellaista, joka meille sopisi. Heilläkin on ohjelmassa monenlaista, mutta olen esivalinnut, että olisi helpompi löytää se yksi, joka sitten toteutetaan. Risteilyistä minulla on kovin vähän kokemuksia, joten jos jollakin on parannettavaa tai ihan muu idea, niin ottakoon yhteyttä tai ryhtyköön puuhaan. Tarjoan kaiken mahdollisen apuni (tietokone- ja tiedotuspuoli).

  1. Ehdotan, että toteutamme matkamme ’matalalla profiililla’ eli tavallaan yksityisesti ilman mitään juhlallista ohjelmaa. Satumme vain somasti kaikki samaan laivaan ja yhteiseen ruokapöytään… Vai olisiko parempi, että ihan varsinaisen muistelukokouksenkin järjestäisimme? Joka tapauksessa: muistoesineet mukaan! Itse kaipaisin erityisesti koulukirjoja ja vihkoja. En tiedä mihin omani ovat joutuneet.
  2. Ajankohta joudutaan varmaankin valitsemaan Siljan ohjelmien mukaan.
  3. Majoituksen voi ymmärtääkseni jokainen valita Siljan tarjonnasta tarpeidensa ja mahdollisuuksiensa mukaan.  Mielestäni matkaseurassakin voisi olla laaja valinnanvara: joko tulla yksin ja majoittua yksin tai sopia majoituksesta jonkun luokkatoverin kanssa tai tuoda ystävänsä tai vaikka koko sukunsa mukanaan. Esitellä heidät meille ja meidät heille tai jättää esittelemättä. 
  4. Ohessa yhteenveto Silja Linen tarjoamista vaihtoehdoista. Tutki sitä ja valitse niistä mieluisin (tai tee muu oma ehdotuksesi, jonka mielelläni välitän muille). Luulen, että joudumme parin äänestyskierroksen avulla selvittämään toteutettavan vaihtoehdon eli etsimään yhteisen vastauksen kahteen kysymykseen: 1) Mikä risteily? 2) Milloin tehdään?
  5. Pyydänkin nyt ekakierroksen vastauksesi näihin kahteen kysymykseen. Varmaan onnistuu vielä ennen joulua, sanotaan 20031220 (eli 20.12.) mennessä. Lähden 20031221 Helsingistä Nilsiään joulun viettoon. Siellä viivyn pari viikkoa. Kännykällä ja sähköpostilla minut tavoittaa melkein aina heti. Höyryposti vie aikansa. 
  6. Itse olen sitoutunut vaimo Sallin seuraksi 20040517-22 ’Vanhojen kettujen’ matkalle Pietariin, joten  se ajankohta ei minulle satu. Viime kesänä teimme Vanhojen kettujen (=YLEn eläkeläiset) matkan Riikaan. Todellinen elämys. 
  7. Helpottaisiko asian liikkeelle lähtemistä, jos jo tässä kertoisin oman valintani? Vastaukseni kahteen kysymykseen ovat: 1) Riika ja 2) 27.4.2004 (viimeinen listan mukainen lähtö [takaisin Helsingissä 29.4.]. Hytti sen mukaan ketä saan houkutelluksi mukaan (Timo, vaimo, lapsenlapset). 
  8. Ehkä hytin voi päättää vasta seuraavan ’äänestyskierroksen’ yhteydessä. 


Mitä sanot? Vietä nyt kuitenkin  rauhallinen joulu!
 

Asko Korpela 20031211 (20031210) o o AJK kotisivu