Luokkaretki Kiinaan!? Free counter and web stats

Näpäytä - saat suurempana
Me pieninä
Me isoina
luokkaretkellä
Ota kantaa Kiinan matkaan!

Vähän yli kaksi vuotta sitten meitä oli jonkinmoinen joukko pitämässä luokkakokousta risteilyllä Riikaan. Silloin jossakin vaiheessa syntyi hullu tuuma: seuraava luokkakokous Kiinassa! 

On osoittautunut, ettei se ollutkaan ihan kuolleena syntynyt ajatus. Minun mielessäni se on pyörinyt siitä lähtien, sillä kaiken maailman matkoista juuri kymmenen vuotta sitten tekemäni Kiinan matka on yhä säilynyt ykkösenä mielessä. Välillä tässä näytti siltä, että minun osaltani ovat matkat loppu. Kunto ei riitä. Mutta muutama kuukausi sitten tulin aloittaneeksi kävelylenkkien tekemisen. Ei ole enempää kuin 50 lenkkiä ja 150 km takana, mutta kunto on kohentunut aivan kummasti. Australiaan tai Etelä-Amerikkaan en ehkä vielä uskaltaisi, mutta Kiinaan, jees! Sinne pitäisi päästä. Lähdetään joukolla! En ole yksin, sillä jo viime kesänä luokkatoverimme Helli kyseli, että mitä kuuluu Kiinan matkasta. Ja nyt vielä syksyllä Irene. 

Niin että miten olisi? Katsoin vähän netistä ja huomasin, että 10 vuoden takainen matkanjärjestäjä Olympia kaukomatkatoimisto yhä matkoja järjestää. Ensin n 2000 euron hinta vähän hätkähdyttää, mutta on muistettava, että hintaan kuuluu täysihoito. Eli juuri mitään omaa rahaa ei tarvita ellei nyt sitten innostu kiinalaisia maljakoita, untuvatakkeja ja silkkiä ostelemaan. Hotelli on lähinnä luxus ja aivan mahdottoman hyvät järjestelyt oli ainakin silloin. Eikö sitten nytkin. Tässä alla on linkkejä, joista selviää yhtä ja toista. Ota kantaa ja yhteyttä tammikuun loppuun mennessä.

 Asko Kiinassa 1996Pikkupennut Riiassa 2004 o Ota kantaa o Oma kotisivumme

 olympia: Lumoava Etelä-Kiina (Matkan hinta 2.280 e helmi-maaliskuussa 2.080 e )
 olympia: Muinainen Kiina (Matkan hinta 2.080 e helmi- ja kesäkuussa 1.980 e)
 olympia: Kiina Pähkinänkuoressa (maalis-kesäkuussa 2.380 e, syksyllä 2.480 e )
 

Kuvittelen, että matka joskus huhtikuussa olisi ajankohdan puolesta realistinen. Ainakin Etelä-Kiinassa olisi silloin luultavasti varsin mukavat säät. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Ideahan on se, että päätämme vain mihin matkaan osallistumme ja sitten kukin hoitaa asiansa suoraan matkatoimiston kanssa kuten viimeksi Riian matkallakin. Seuralaisia kukin voi ottaa mukaansa mielensä mukaan. 

Ystävällisin terveisin ja hyvän joulun toivotuksin luokkatoverisi 

Asko
PS: Joka-aamuinen selkävoimisteluohjelmani   050-529 9539 ja asko.korpela@nbl.fi

Asko Korpela 20061209 (20061209) o AJK kotisivu o Meidän sivu o Webmaster