Lyonin sipulipiiras 

Valmista piirakankuori (Sallin resepti on hyvä) ja paista uunissa 10 minuuttia 220 Co.

Ainekset:

Tee näin

  1. Kuullota pilkottu sipuli voissa.
  2. Anna jäähtyä. Sekoita hyvin muut ainekset paitsi muskottipähkinä.
  3. Kaada sipuli osittain paistetulle piirakankuorelle.
  4. Kaada täyte päälle. Sirottele muskottipähkinä päälle.
  5. Paista 175 Co uunissa 30 minuuttia, reseptin mukaan.
    1. Edithin huomautus: minun ja ystäväni mielestä uunissa pidempään: 40-45 minuuttia.
  6. Kokeile veitsellä kypsyyttä -- veitsen pitää pysyä melkein tahrattomana.
Edith Gross


Asko Korpela 19990213 (19990213) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu