Intialaiset vihannekset

Ainekset
porkkanaa
kukkakaalia
herneitä
sipulia
tomaattia

Mausteet
inkivääriä
currya
korianteria
valkosipulia
kardemummaa
suolaa

Maustamaton jogurtti

    Tee näin

    1. Paloitellaan porkkanat kuutioiksi, kukkakaalit ruusukkeiksi, tuoreet herneet silvotaan, sipulit paloitellaan. Keitetään porkkanat ja kukkakaalit 'al dente'. Myös herneitä kiehautetaan.
    2. Sipuli (ja puristettu valkosipuli) kuullotetaan. Esikypsennetyt porkkanat, kukkakaalit ja herneet lisätään joukkoon.
    3. Mausteet ja jogurtti kaadetaan vihannesten päälle ja hämmennetään.
    4. Sopii possunkyljen tai kanan kanssa nautittavaksi.

Salla Korpela 970801 Talin siirtolapuutarha Niittypolku 157


Asko Korpela 981214 (970803) o Asko.Korpela@kolumbus.fi o AJK kotisivu