Avoimen luontoista postia

Lähetä viesti tästä

Kuva- ym materiaalia voit mainiosti lähettää myös tavallisessa postissa osoitteella
Asko Korpela, Riihitie 12 A 9, 00330 HELSINKI. Palautan skannattuani. AJK

Vapaamuotoista tekstiä harrastuksista, työstä, perhesuhteista, opiskelumuistoja ym


Sukunimi Etunimi:


Sähköpostiosoite:

Puhelinyhteydet:

Postiosoite:

Korjailen mielelläni kirjoitusvirheet ja tarpeen mukaan editoin. Lähetän linkin, että voit tarkistaa.
Tämän palauteviestin saa Asko Korpela. o askokorpela@gmail.com

Seppo S
20070617
Tervehdys Asko!
Vilkaisin sivuiltasi selostusta ja kuvasarjaa luokkamme tapaamisesta ja vähän muustakin - näyttipä siellä olevan minunkin ottamia kuvia! Kuuvia katsellessa tuntui, kuin olisin ollut mukana. Yhtä kaikki itse kärvistelin piilokojussa Kuhmon korvessa Venäjän rajan läheisyydessä kuvat näkökenttään sattuvia otuksia. Onneakin oli sikäli, että kahtena yönä minulla oli 7 "karhukontaktia" ja kaksi ahman kanssa! Tässä pieni näyte.
Terv. Seppo S
Ps. Vaihdoitteko kokouksessa sähköpostisoitteita. Olisi kiva päästä jakeluun!

Nämäkin saat suurempina, kun näpäytät.
Asko Kiitos viestistä. 
Joku tiesi kertoa, että karhuja olit katselemassa. Upeat on kuvat ja isot karhut. Eikö tuolla tuplakuvalla jo kannata johonkin luontokuvakisaankin ilmoittautua?
Sähköpostijakelussahan olet automaattisesti, kun tuon viestin sait. Siitä saat myös kaikkien sp-osoitteet. Mutta kun kerran niistä olet kiinnostunut, lähetän liitteessä kaikki tiedot, jotka minulla on. 
Kaisa
20070620
Siis terve

ja kiitos runsaista posteista. Hauskahan noita on katsella. Naamat näyttävät silmissäni pikemmin hämmästyttävän muuttumattomilta kuin huudahduttavasti muuttuneilta. 

Varsinaista tarvetta pienoiselämäkerran kirjoittamiseen en nyt tunne enkä siksi kirjoitakaan. Joka haluaa minulta kysellä, kyselköön! Vastaan kyllä.

Opettajamaisesti hihittelen hauskalle kontaminaatiomuodollesi - kun Joukahainen nostaa itsensä suosta, hän tekee kyllä Münchhausenit. Joukon taas päästi liikkeelle Väinämöinen, minkä klassikkojen ystävänä toki muistat.

Aurinko paistaa!

Kaisa

Asko Kiitos viestistä. 
Niin joo, tietysti münchhausenit. Tajusin kyllä kirjoittaessani, että joukahaiset menee vikaan, mutta münchhausen ei muistunut silti mieleen.
Eipä ole ilmeisesti muutkaan kiinnostuneita mistään muustakaan. Olet ensimmäinen, joka ottaa yhteyttä Seppo Sn lisäksi. On sivuilla kävijöitä kuitenkin, mutta aktivoituminen sen yli on jo liikaa. Kuitenkin vielä katson yhden jäynän. Perästä vielä kuuluu.

Lauri Vuorinen

Lauri
20070630
Hei

Isoäitini "vinkkasi", että olit kaipaillut ylioppilaspuhettani sivuillesi. Löysinpä sitten pienellä "googletuksella" sivustosi, ja lueskelinkin hymyssä suin kirjoituksesi juhlistamme.

Liitteenä jonkinlainen versio puheestani.

Yksi asia on kuitenkin syytä korjata. Meille oli nimittäin perjantain harjoituksissa juurikin korostettu, että me ylioppilaat emme laula gaudeamusta. Idea oli siis se, että yleisö laulaa sen meille uusille ylioppilaille. Noh, kuten sanoit, aikamoista ininäähän se oli, mutta eipä tuo liene niin vakavaa...

Kesäisin terveisin
Lauri Vuorinen

Liisa Ikonen: Kiitos

Liisa: siis kiitos kuvista ja teksteistä. Olet sinä aika viitseliäs näissä asioissa, ja monissa muissakin, oletan.
Minä en ole tuntenut ihmeemmin halua kirjallisiin muisteloihin, vaikka tietysti muistelen milloin mitäkin, myös kouluaikoja. Päiväkirjaakaan en ole pitänyt, vaikka on minulle niinkuin kaikille tapahtunut tietysti  monenkirjavaista juttua. Ehkä rimani nousee turhankin korkealle heti kun pitäisi muiden silmille tuottaa tekstiä, ja olen sitten liian laiska hiomaan sitä mieleisekseni, eli tyydyttäväksi.
Mielelläni tietysti luen muitten juttuja, jos saat niitä haaviisi.
Ystävällisin terveisin
Liisa

Seppo Kärkkäinen: Hei Asko!

Seppo:  Hei Asko!
Kiitos runsaasta materiaalista, jonka olet lähettänyt. Olen ollut mökillä 3.6. lähtien ja nyt vain käymässä täällä sivistyksen parissa. Mökillä ei ole nettiyhteyttä, joten luin viestisi vasta tänään. Hyvää kesänjatkoa Sinulle. Palaan mökille taas maanantaina.
Terveisin Seppo K.
 

Kaisa Neimala: Humanismista ja muusta

Kaisa: 
20080517
Hei Asko!
Kiitos kirjeestäsi, joka odotti täällä, kun tulin Hollannista tapaamasta nuorimman lapseni nuorta suurta perhettä.

Muutama kommentti kirjeeseen:

1) Miten niin sinä pelasit muut retkuun lounaspaikan portailla? En ole ollenkaan miettinyt vuoden mittaan miten muka retkahdimme. Laskepa vastuu harteiltasi!

2) Humanistinen manifesti lukaistu. Monesta - useimmasta - teesistä olen samaa mieltä, yhtä vastustan. Miten niin ihminen ei olisi luontoon ja yhteiskuntaan kuuluva olento? Mie ainakin kuulun kiivaasti molempiin. Olisikohan tämä Lev tarkoittanut ettei humanisti ole ikään kuin luonnon tai yhteiskunnan määrättävissä olevaa tahdotonta omaisuutta?

3) Ja vielä ne rivit (minkähän pituisia rivejä toivoit vähintään kolme; minulla on kovin vaakasuuntainen näyttö, tässä on kyynärvarteni mittaiset rivit...) elämästä:

Kymmenen vuotta eläkkeellä äidinkielen lehtorin virasta Imatran kaupungin Vuoksenniskalta; samassa koulussa olin töissä 35 vuotta. Luen kirjoja ja kirjoitan kritiikkiä kahteen lehteen, Suomen Kuvalehteen ja Parnassoon, ja esseentapaisia. Olen vähitellen älyämässä, että työskentelyä voi ehkä rauhoittaa. Jos harrastaisin jotain, harrastaisin käsitöiden tekemistä. Perheeseen kuuluu kolmetoista jäsentä, joista kuusi on kolmatta hauskaa polvea. Yhdessä asun puolison ja labradorinnoutajan kanssa.

Tervehdin!

Kaisa

Asko: 
20080517-1424
Kiitos viestistä, aivan loistoluokan vastauksesta ja kommenteista - kuten kyllä sopi odottaakin. Vielä kun tuota balsamiakin...
1. Siinä mielessä minä retkuun pelasin, kun siinä ohjelmahommassa niin suuna päänä esiinnyin.
2. Tähän - ja vain tähän - ovat muutkin kiinnittäneet huomiota, mutta vain sinä tulit ajatelleesi tätä omistamis-näkökulmaa, jonka luulen minäkin olleen Balashovilla mielessä. Hänen mukaansa humanismissa ihminen on kaiken pää ja siitä syystä hänet synnyttänyt mahtava luontokaan ei mene edelle.
3. Juuri tuollaiset rivit ovat ne joita tarkoitin. Laitan sivulle malliksi muille ja hätyyttelen vieläkin sähköpostitse. Onhan se nyt sentään mukava...

Asko Korpela 20080509 (20070620) o AJK kotisivu o Riemuylioppilaat o Webmaster